logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Concurs Fotografia 2018

Concurs Fotografia 2018

Enguany la UECCornellà organitza i convoca el 1er Concurs de Fotografia Digital dirigit a tots els seus socis.

Temàtiques:

  • muntanya
  • activitats UECCornellà
  • Cornellà

Es farà també una classificació especial pels socis menors de 16 anys:

  • tema lliure

Procediment de participació: Tots els socis concursants a través de la següent direcció fotouecc@gmail.com, podran enviar tantes fotografies com vulguin indicant nom i cognoms, número de telèfon, edat, correu electrònic i títol de la fotografia.

Agraïm si podeu enviar la fotografia en mida original i en format “JPG”, per poder penjar-la al nostre web i al Facebook. Les fotografies es penjaran a la xarxa indicant només el títol i la temàtica. No s’admetrà cap fotografia que els drets de propietat intel·lectual no pertanyin íntegrament i sense excepció al propi participant del concurs.

El termini de presentació de les fotografies acaba el 30 de Novembre de 2018.

Bases del concurs: Concurs de Fotografia Digital 2018

Sense comentaris

Publica un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostrapolitica de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies