logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Campament UECCornellà 2018

Campament UECCornellà 2018

Càmping Les Asperas (Palau de Cerdanya – França)

De l’11 al 19 d’agost 2018

A partir d’aquest any donem un nou format al campament i el concentrem en una  setmana, també  aprofitem per celebrar els 70 anys de l’entitat.

Durant la setmana hi haurà moltes activitats de muntanya, socials i com no, gastronòmiques. Cada família pot adaptar les seves vacances i com que estem tan a prop tots podem passar-hi un dia o altre per poder gaudir de tot el que tenim pensat fer.

Cada família ha de contactar amb el càmping per reservar parcel.la o bungalow o presentar-se directament allà (aconsellem fer reserva si es vol ser allà la setmana del 15 d’agost) cal indicar que sou de la UECCornellà per gaudir dels descomptes  (20% dte en parcel·les i 5% dte en bungalows).

Informació del Camping Les Asperas  http://www.camping-pyrenees-cerdagne.com/

Sense comentaris

Publica un comentari

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostrapolitica de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies