logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Campament de vacances

Campament de vacances

Info

Campament de vacances al Càmping Alta Ribagorça a les Bordes de Pont de Suert, del 5 al 21 d’agost de 2022.

El càmping està situat en un punt estratègic per accedir a diferents valls i fer moltes sortides de muntanya. Més endavant publicarem l’agenda d’activitats. Si més no, com cada any, el dia 15 d’agost farem el “dia de l’acampador” amb l’esmorzar i la paella per dinar.

Càmping Alta Ribagorça  www.campingaltaribagorça.es

* Reservar un Bungalow: heu de contactar directament amb el càmping: www.campingaltaribagorça.es, o al telèfon: 675 557 746, cal indicar que sou de la UECCornellà per gaudir de descomptes (es recomana fer aviat les reserves).

* Reservar plaça de càmping: fins el 17 de maig, entrant en el botó inferior podeu fer una reserva i en la que tindreu que fer una paga i senyal.

Reserva plaça de camping

Mes informació a: ueccornella@gmail.com

El dia 15 d’agost es celebrarà el dia de l’acampador. Com cada any es faran activitats, un esmorzar i un dinar. Per l’esmorzar i el dinar es necessari fer una reserva, que podeu fer fins el dia 13 d’agost a les 15 h.

Cost Socis: esmorzar i dinar gratuïts (cal fer reserva).

Cost NO Socis: esmorzar i dinar 7€, només dinar 5€ (cal fer reserva)

RESERVA 15 AGOST
Info
Data: 15 agost, 2022
Durada: 1 Day

Aquest lloc web utilitza galetes perquè tinguis la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostrapolitica de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies