logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Pic del Pedraforca – 28 oct

Pic del Pedraforca – 28 oct

Info

 El 28 d’octubre es farà una sortida al pic del Pedraforca (2498 m).

El dissabte anirem a dormir al refugi Lluís Estasen (reservar) (localització). També teniu l’opció de no dormir al refugi i pujar el diumenge al matí.

El diumenge al matí pujarem al Pollegó Superior del cim del Pedraforca per la canal del Verdet (3 hores) i baixarem per el camí normal de la tartera (un total de 5:30 h).

Si esteu interessats podeu enviar un correu el mes aviat possible a: mariapalacios.uecc@gmail.com , ja que es tindrà que fer reserva al refugi. Data límit el 23 d’octubre.

Dificultat: pujada exigent físicament i tècnicament (alguns passos de grimpada)!!!

PLACES LIMITADES

Info
Secció:
Ubicació: Pedraforca. Saldes
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124