logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Marxa del Cuc – 24nov

Marxa del Cuc – 24nov

Info

El dia 24 de novembre, la UECCornellà organitza la 56a Marxa d’Orientació i Regularitat del Cuc. Aquesta prova forma part de la 21a. Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades de la FEEC.

El mateix dia també farem la 4a Caminada del Cuc. Un cop hagin sortit tots els participants de la Marxa, els inscrits a la Caminada faran de manera guiada el mateix itinerari.

La sortida es farà a les 8:30h al pàrquing del Marquet de la Roca, a la Vall d’Horta, dintre del terme municipal de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) (localització).

En el reglament trobareu tota la informació de la Marxa.

Quan feu l’inscripció a la Marxa, indiqueu el nom de les persones que formeu l’equip i el nom del Club.

Preus:

  • Socis UECCornellà federats: 8€
  • Socis UECCornellà no federats: 11€, inclou assegurança
  • Federats: 12€
  • No federats: 15€, inclou assegurança

Inscripcions obertes fins el 21 de novembre.

Dinar:
Per tots aquells que vulgueu quan acabi la marxa es farà un dinar al Restaurant Cal Ramon de Sant Llorenç Savall. El cost es de 22€ i inclou beguda i cafè.

INSCRIPCIÓ
Reglament
Info
Secció:
Ubicació: Masia del Marquet de les Roques, Sant Llorenç Savall
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124