logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Marxa del Cuc – 25 novembre

Marxa del Cuc – 25 novembre

Info

El dia 25 de novembre, la UECCornellà organitza la 55a Marxa d’Orientació i Regularitat del Cuc. Aquesta prova forma part de la 20a. Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades de la FEEC.

El mateix dia també farem la 3a Caminada del Cuc. Un cop hagin sortit tots els participants de la Marxa, els inscrits a la Caminada faran de manera guiada el mateix itinerari.

La sortida es farà a les 8:30h al carrer de la Floresta a la zona d’esbarjo de la Sentiu de Gava (localització).

En el reglament trobareu tota la informació de la Marxa.

Quan feu l’inscripció a la Marxa, indiqueu el nom de les persones que formeu l’equip i el nom del Club.

Preus:

  • Federats: 12€ (socis UECC 4€ descompte)
  • No federats: 15€ i inclou assegurança (socis UECC 4€ descompte)

Inscripcions obertes fins el 22 de novembre.

Dinar:

Per tots aquells que vulgueu quan acabi la marxa es farà un dinar al Restaurant Masia Can Llong. El cost es de 23€ i inclou beguda i cafè.

 

Classificació
Reglament
Info
Secció:
Ubicació: La Sentiu. Gavà
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124