logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Els Camins- 7 octubre

Els Camins- 7 octubre

Info

El diumenge 7 d’octubre realitzarem la 43 edició d’Els Camins d’Avui a la Barcelona de Sempre. Aquesta és una gimcana/passejada matinal, cultural, competitiva i sobretot divertida, per la ciutat de Barcelona. La participació es fa en equips de 2 persones.

Lloc i hora de sortida: Parada de Metro d’Hospital Clínic (L5), sortida Villarroel, a les 8: 30 h.

Final: sobre les 13 h a Badal.

Inscripcions: fins el 4 d’octubre

Preus per persona:

Socis i Federats: 4€

Socis no Federats: 6€

No socis i Federats: 7€

No socis i no Federats: 9€

Quan feu l’inscripció indiqueu el nom de les persones que formeu l’equip.

Després tots aquells que vulgueu podeu participar al dinar que es farà per celebrar el 70a aniversari de la UECCornellà. 

CLASSIFICACIÓ
dinar de socis 70 aniversari
Info
Secció:
Ubicació: Metro Hospital Clínic
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124