logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Cursa UECCornellà-Garraf – 21 octubre

Cursa UECCornellà-Garraf – 21 octubre

Info

Amb motiu del 70è aniversari de la nostra entitat el dia 21 d’octubre, organitzem la Cursa-Marxa UECCornellà-Garraf, d’aproximadament 37,5 km i 1100 m positius.

La sortida per els corredors i els caminadors serà a les 8 h des del Club Delfos, situat al final del carrer de la Verge de Montserrat de Cornellà (localització) i l’arribada al poble de Garraf (localització), tot passant per la Colònia Güell, el Turó de Tàbor, Brugués, el castell de l’Eramprunya, el Puig d’Agulles, la Morella, la Pleta i el Garraf. Pràcticament tot l’itinerari es per pistes i camins de muntanya, i una part es desenvolupa dins del Parc Natural del Garraf.

Al llarg de la cursa hi hauran 5 punts d’avituallament, col·locats aproximadament cada 6 km.

Podran participar menors a partir de 16 anys.

Els preus inclouen avituallaments i samarreta. La tornada des del poble de Garraf s’ha de fer per mitjans propis (aquí podeu consultar els horaris de RENFE).

S’establiran les següents categories tant masculines com femenines:

  • GENERAL
  • SÈNIOR (16-39 anys)
  • VETERANS (40-49 anys)
  • MÀSTER (més de 50 anys)

Els 3 primers classificats de la categoria general seran premiats amb material esportiu per l’organització, amb uns imports de 60, 50 i 40€ respectivament.

Preus:

  • Federats: 23 € (socis UECC 8€ descompte)
  • No federats: 26€ i inclou assegurança (socis UECC 8€ descompte)

La cursa farà servir el sistema de control Xipgroc i puntua a la Lliga Trail. Tots aquells que no el tingueu el podeu llogar al fer la inscripció per 2€.

Inscripcions fins el 17 octubre al web de Xipgroc. Si heu arribat tard a les inscripcions envieu un mail a: ueccornella@gmail.com

RESULTATS
Fotos
track en format gpx
track per wikiloc
Reglament
Info
Secció:
Ubicació: Cornellà-Garraf
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124