logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Campament de Muntanya

Campament de Muntanya

Info

Aquest any, per primer cop, des de la secció Infantil Gri-Gri de la UECC farem Campaments de Muntanya durant l’estiu!

La secció infantil portem ja 3 anys junts, fent excursions, i aquest any ha arribat l’ hora de fer una activitat a l’estiu.
Ens en anem sis dies a gaudir d’un entorn tranquil, a la muntanya, per respirar tot aquest aire que ens ha faltat aquest mesos de confinament. L’acampada té lloc al poble de Malpàs, a Pont de Suert. I que hi farem? Jugarem, aprendrem i sobretot gaudirem de la muntanya fent excursions i activitats envoltats de natura.

Les dates de l’activitat són del dilluns 6 al dissabte 11 de juliol.

Els campaments estan oberts per a tots els infants socis i no socis de la UECC.
Les edats del infants participants van dels 6 als 12 anys.
Si voleu saber-ne més no dubteu a enviar-nos un correu a seccioinfantiluecc@gmail.com o bé trobar la nostra informació al web de la UECC.
Comptem amb vosaltres!

Monitors i monitores del Gri-Gri

Info
Ubicació: Malpas
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124