logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Campament – ACTIVITATS DEL12 AL 19 agost

Campament – ACTIVITATS DEL12 AL 19 agost

Info

Càmping Les Asperas (Palau de Cerdanya – França)

De l’12 al 19 d’agost 2018

A partir d’aquest any donem un nou format al campament i el concentrem en una  setmana, també  aprofitem per celebrar els 70 anys de l’entitat.

Durant la setmana hi haurà moltes activitats de muntanya, socials i com no, gastronòmiques. Cada família pot adaptar les seves vacances i com que estem tan a prop tots podem passar-hi un dia o altre per poder gaudir de tot el que tenim pensat fer.

Cada família ha de contactar amb el càmping per reservar parcel.la o bungalow o presentar-se directament allà (aconsellem fer reserva si es vol ser allà la setmana del 15 d’agost) cal indicar que sou de la UECCornellà per gaudir dels descomptes  (20% dte en parcel·les i 5% dte en bungalows).

Informació del Camping Les Asperas  http://www.camping-pyrenees-cerdagne.com/

DIA DE L’ACAMPADOR

Recordeu que el 15 d’agost tots els socis de la UECCornellà esteu convidats a esmorzar botifarra i dinar paella al nostre campament de vacances. Tanmateix farem la Gimcana i altres activitats.

Cost socis: Gratuït

Cost pels simpatitzants no socis majors de 14 anys:

Esmorzar i dinar: 8€  –  Dinar: 6 €

Infantil (De 3 a 14 anys):

Esmorzar i dinar: 6€  –  Dinar: 4 €

Necessitem saber quanta gent vindrà  i per això us demanem que ompliu el següent formulari. Teniu temps fins el 10 d’agost.

INSCRIPCIÓ

CALENDARI ACTIVITATS

diumenge 12 Fideuà – Cost: segons mercat – Inscripcions al mateix campament
dimarts 14 Sortida al Puigmal – inscripcions al mateix campament o a ueccornella@gmail.com
dimecres 15 Esmorzar – Inscripció al web

Gimcana – Inscripció a l’esmorzar

Paella – Inscripció al web

21:30 – Rom cremat

divendres 17 Sortida al Canigo – inscripcions al mateix campament o a ueccornella@gmail.com
divendres 17 20:30 – Hores – “Truitada comunitària” Concurs de truites:

Categoria 1: Truita de patates

Categoria 2: Truita creativa (de “tot” menys patates)

Reglament: La UECCornellà lliurarà ½ l d’oli i una dotzena d’ous a cada participant.

Els participants hauran de lliurar una truita de 3 ous al jurat per fer la valoració. Tanmateix, hauran de lliurar  un altra de 9 ous, per fer el sopar comunitari.

La UECCornellà posarà el vi i les galetes de postres.

diumenge 19 Fideuà o Paella – Depenent de l’organització. Cost: segons mercat. Inscripció al mateix campament
Info
Ubicació: Palau de Cerdanya
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124