logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 

Els Camins-29 set

Els Camins-29 set

Info

El diumenge 29 de setembre realitzarem la 44 edició d’Els Camins d’Avui a la Barcelona de Sempre. Aquesta és una gimcana/passejada matinal, cultural, competitiva i sobretot divertida, per la ciutat de Barcelona. La participació es fa en equips de 2 o 3 persones.

Aquest any hi ha l’opció de fer només la caminada del segon tram.

Lloc i hora de sortida: Plaça Espanya de Barcelona, a les 8:30 h, davant l’ascensor exterior del Centre Comercial les ARENAS (mireu el planol amb el punt de sortida).

2n Tram: Trobada a les 10:00 – Av. Paral.lel 89

Final: a les Drassanes.

Inscripcions: fins el 26 de setembre (Inclou esmorzar – cafè+croissant o minientrepà)

Preus per persona:

Socis Federats: 5€

Socis NO Federats: 6€

No socis Federats: 7€

No socis NO Federats: 8€

La inscripció es individual. Al final de la inscripció INDICAR ELS NOMS DE LES PERSONES QUE FORMEU EQUIP

Després tots aquells que vulgueu podeu participar al dinar que es farà després (preu aproximat 18€). 

INSCRIPCIÓ
Info
Secció:
Ubicació: Plaça Espanya
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function dmysql2date() in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php:124 Stack trace: #0 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php(155): freestyle_edge_event_get_date_params() #1 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/single.php(37): freestyle_edge_event_get_date_part() #2 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(937): include('/usr/home/uecco...') #3 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/lib/edgt.functions.php(956): freestyle_edge_get_template_part('framework/modul...', '', Array) #4 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/templates/single/holder.php(9): freestyle_edge_get_module_template_part('templates/singl...', 'events', '') #5 /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/the in /usr/home/ueccornella.cat/web/wp-content/themes/freestyle/framework/modules/events/event-functions.php on line 124